Voor iedereen die zijn camouflage-outfit al aangetrokken heeft, klaar om door de modder te kruipen en te wachten op het juiste moment voor de ultieme kill. Ga eerst nog maar eens een rondje paintballen, want Sniper: Ghost Warrior 3 is uitgesteld.

Jawel, de game die drie jaar geleden al werd aangekondigd en oorspronkelijk halverwege het vorige jaar al uit had moeten komen, schuift nogmaals een stukje op. Het is dit keer niet heel dramatisch want de game komt nu drie weken later. Op 25 april om precies te zijn.

Nog even poetsen

Ontwikkelaar CI Games heeft laten weten dat dit komt omdat ze op de feedback van de open bèta test van februari willen reageren.

We hebben onophoudelijk gewerkt aan het creëren van een nieuwe Sniper Ghost Warrior-ervaring in een nieuwe open-wereld setting. Hoewel het een vervelende beslissing is om de game nog één keer uit te stellen, geloven we wel dat deze laatste veranderingen vanaf dag één een betere ervaring voor alle spelers wereldwijd op zullen leveren.

Ik vind het altijd wel een dappere beslissing en ook de enige juiste. Als je game nog niet af is, dan breng je hem ook gewoon nog niet. Daarbij heb ik nog altijd het eerste deel van de serie in het achterhoofd. Die wil ik nog niet als onderzetter gebruiken. Deel twee heb ik overgeslagen maar dit laatste deel ben ik toch wel weer erg nieuwsgierig naar. Als het een betere game oplevert kunnen we nog wel drie weekjes extra wachten toch?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments