Ja hoor, we hebben een datum en dat is best al snel. Klaar om wat nazi testikels af te schieten?

Rebellion heeft aangekondigd dat Sniper Elite 5 op 26 mei 2022 uitkomt. Het goede nieuws voor Xbox-spelers is dat Sniper Elite 5 op de releasedag beschikbaar zal zijn via Xbox Game Pass. Lekker toch.

De aankondiging van vandaag gaat gepaard met een gloednieuwe trailer waarin de held van de serie, Karl Fairburne, doet waar hij goed in is. Sniper Elite 5 speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog, met Karl die een nazi-complot, Operation Kraken onder leiding van nazi-chef Abelard Möller, ontmaskert.

Pre-orders voor Sniper Elite 5 zijn vandaag geopend, maar wat krijg je als je de vroege centen neerlegt? Als je Sniper Elite 5 pre-ordert, krijg je toegang tot extra missies, collectables en het P.1938 Suppressed Pistol – alleen beschikbaar voor mensen die pre-orderen. De Sniper Elite 5 Deluxe Edition bevat alle content van de pre-order en de Season Pass, die spelers na de lancering toegang geeft tot de tweedelige campagne. Je krijgt ook twee weapon skin packs, twee character packs en zes weapon packs.

De verhaalmodus van Sniper Elite 5 kun je solo spelen of in co-op met een online buddy. Voor wie de strijd wil aangaan, is er een nieuwe Invasion Mode waarin spelers elkaars game kunnen binnenvallen en in de huid van een andere sluipschutter kunnen kruipen.

Ook zien we verschillende multiplayer-speltypen voor maximaal 16 spelers om elkaars testikels kapot te schieten met krachtige geweren. Dus, nog één keer voor degenen die achteraan staan: Sniper Elite lanceert 26 mei 2022 en als je een Xbox Game Pass abonnee bent, krijg je het op de eerste dag helemaal voor niks.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties