De Xbox app genaamd Smartglass is al een tijdje op de markt en laten we eerlijk zijn: deze mocht echt wel een keertje een update krijgen. Microsoft dacht dit blijkbaar ook, want men heeft voorafgaand aan de persconferentie op de E3 een update die de app dichter bij Windows 10 brengt. De app gaat vanaf heden ook gewoon Xbox heten.

De nieuwe app heeft het design van Windows 10 meegekregen en na de app eens getest te hebben kan ik tot de conclusie komen dat er een aanzienlijke verbetering aanwezig is. De activiteitsfeed vinden we voortaan direct op de homepage van de app. Tevens is de interface van de Xbox app veranderd bij het verbinden met je Xbox One. Ook de recent toegevoegde Friends Finder die je vrienden via Facebook laat zoeken op de Xbox is aanwezig. Je mag nu ook gaan genieten van je gamehub en ook het delen van je eigen naam is mogelijk.

Eerlijk is eerlijk, de app is snel, maar ook overzichtelijk en voelt lekker vertrouwd aan. Ik geniet nu al van mijn nieuwe Xbox appen kan hem jullie allemaal aanraden. De oude Smartglass is nog beschikbaar, maar ik verwacht dat deze binnenkort uit de stores wordt verwijderd. Oh ja, de app is beschikbaar voor iOS en Android. Windows Phone had hem namelijk al een tijdje. Laat ons weten wat je van de app vindt!

Microsoft-XBox-iOS-app

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments