Eigenlijk is het niet eens een verrassing. Gamemakers zijn niet meer in staat om een game vanaf dag één vlekkeloos te laten lopen. ESO is vannacht gelanceerd en ja hoor..

Eso-login

Zowel Xbox One gamers als PS4 gebruikers (zie het verschil :-P) hadden problemen met het inloggen op Elder Scrolls Online. Bethesda is direct een onderzoek gestart naar het probleem. De consoleversie ging vannacht wereldwijd online en direct al stroomde de fora vol met spelers uit Noord-Amerika en Europa die niet konden inloggen. Gina Bruno, ESO’s assistent Community Manager, liet weten dat ze van het probleem op de hoogte zijn en dat men bezig is om het probleem op te lossen. De gebruikelijke tenenkrommende zin ‘Thanks for your patience!’ beëindigde het bericht.ESO-servers

Later werd er gemeld dat het probleem voor een aantal spelers was opgelost. Ook lezen we berichten van onzichtbare NPC’s en vijanden. En dat is lastig vechten. Bethesda beloofde ooit, vlak voor de pc release van het spel, een ‘lag-free launch’ omdat er zogenaamde overflow servers gebruikt zouden worden als er problemen zouden ontstaan.  Dus dit is al ergernis nummero zoveel nadat ook de dag één update van 1,5 gig niet echt door velen met gejuich werd ontvangen toen zij klaar zaten om de game klokslag middernacht te gaan spelen. Dat werd dus iets later. Wordt vervolgd zullen we maar zeggen.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments