Sorry lezers. We willen bij XboxNederland niet Bethesda blijven afbranden, maar ze geven ons ook geen reden om het allemaal te vergeten. Fallout 76 staat vers in ons geheugen en de PR acties van Bethesda slaan meerdere planken mis. Nu opnieuw met een cadeau actie.

Fallout 76 is een brandend schip. Nee wacht. Het schip stond in brand, is vervolgens tegen een ijsblok aan gevaren, gezonken in de zee, waarna bleek dat er radioactieve stoffen zijn vrijgekomen op de bodem van de zee en allerlei vissen zijn gemuteerd. Later kwam men er achter dat er ook nog duizenden vaten olie zijn gelekt in de zee. Bij nadere inspectie zat de schip ook nog eens vol vluchtelingen. Klinkt overdreven toch? Toch lijkt het een beetje zo te gaan bij Bethesda. Elke PR actie of stukje nieuws over Fallout 76 lijkt het allemaal erger te maken.

Krijg een pre-historische game gratis!

Bethesda heeft bekend gemaakt dat alle eigenaren van Fallout 76 (op alle platformen) gratis de Fallout Classic Collection krijgen. Daar zit in: Fallout 1, Fallout 2 en Fallout Tactics. Nu zal ik niet de flauwste zijn en dit afdoen als een schandaal, want dat is het niet. Het is mooi dat Bethesda iets wil geven en een soort van zegt: ”Sorry voor Fallout 76”. Maar als je dan iets geeft, waarom zijn het dan games die 20 jaar oud zijn? Het zijn leuke games, maar totaal gedateerd nu. Dit is meer zoiets van: ”Hey jongens, we hebben nog een kist met gevonden voorwerpen van de afgelopen 20 jaar, pak maar wat”.

Sorry, maar geef dan gratis games weg van de afgelopen jaren. Ik weet het, ik ben heel erg Nederlands bezig nu met het zeiken over iets wat je gratis krijgt. Maar of zo’n actie goed is voor je imago of überhaupt de pijn kan verzachten, niet echt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments