Duizend bommen en granaten! Weer een game uitgesteld? Helaas wel, alhoewel ik moet toegeven dat ik dat nu niet zo heel erg vind…

Alle hens aan dek!

Vorig jaar werd, tijdens de E3, een nieuwe titel van Ubisoft aangekondigd. Een titel met een onwijs vette aankondigingstrailer die mijn hart sneller deed kloppen. Skull and Bones was geboren en menig wannabe piraat was erg enthousiast. In eerste instantie zou de game ergens dit herfstseizoen uitkomen, maar helaas moet ik jullie allen teleurstellen. Tijdens een financiële briefing van Ubisoft is bekendgemaakt dat ze het toch niet gaan redden en de lancering uit moeten stellen naar niet eerder dan april volgend jaar.

Of dit echter enkel met financiële redenen te maken heeft betwijfel ik. Het lijkt mij dat ze na alle commotie rond Sea of Thieves nog even goed nagedacht hebben en wellicht toch nog wat flinke aanpassingen moeten gaan doen om ervoor te zorgen dat de verkoopcijfers straks niet teleurstellen. Ubisoft verwacht namelijk zo rond de vier miljoen exemplaren van de game te gaan verkopen, en dat is niet veel. Sterker nog, dat zou betekenen dat Skull and Bones één van de slechts verkopende games gaat worden van deze grote studio. Dat lijkt mij niet helemaal de bedoeling… toch?

Kortom, het is nog even wachten geblazen voor we aan de slag kunnen. Ik moet zeggen dat ik dat niet heel erg vind, voorlopig ben ik nog wel even zoet met alle games die er aan zitten te komen ;-).

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments