Skull and Bones: trailers, interviews en gameplay uitgelegd

Gisterenavond werd Ubisoft Forward uitgezonden. Deze show heeft de nodige nieuwtjes gebracht. Wat zijn we over Skull and Bones te weten gekomen?

Het najaar van Ubisoft staat in het teken van de piratengame Skull and Bones. Een game waar we al (heel) lang op aan het wachten zijn, maar die op 8 november 2022 eindelijk uit gaat komen. Tijdens de Ubisoft Forward zijn we weer wat meet te weten gekomen.

In bovenstaande trailer zien we dat je de boot kunt aanpassen. In tegenstelling tot een game als Sea of Thieves gaat het bij Skull and Bones niet enkel om cosmetics. Ja, de zeilen en figureheads zijn aan te passen. Als speler is het echter ook mogelijk om verschillende soorten kanonnen te selecteren, met ieder hun eigen voordelen. Ook kun je jouw schip van een soort armor voorzien. In onderstaande trailer lichten de ontwikkelaars de nodige details toe:

De gameplay lijkt dus de nodige verdieping te geven. Een leuk details is tevens dat je Skull and Bones ook alleen kunt spelen. Als speler kun je de PvP-mode uitzetten.

Wat echter nog enigszins onduidelijk blijft is de wereld waarbinnen Skull and Bones zich afspeelt. Hoe zien de gebieden er uit? Waar kunnen we eventueel aan land? Onderstaande trailer die een beeld van de wereld tracht te schetsen blijft helaas erg summier:

Skull and Bones komt op 8 november 2022 op de Xbox Series X|S uit. De ontwikkelaars zullen cross-play ondersteuning bieden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties