Skate, de game op de Xbox 360 die Tony Hawk Pro Skater binnen de kortste keren van de troon afstootte en zelf een nieuwe kwaliteitsstandaard neerzette, krijgt misschien een vierde deel! 

Ik kan niet echt uitleggen wat Skate met mij doet. Zelf sta ik nooit op een skateboard want als ik er op sta, ga ik gigantisch op mijn muil (gauw!). Echter zijn de games zodanig relaxed, dat ik fan ben geworden in 2007. Ik gebruik expres het woord ‘relaxed’, want dat is het ook. Het is geen indrukwekkende game, het is niet een achtbaan van 10 uur, het is geen game met een verhaal en een plottwist, het is gewoon relaxed. Lekker een beetje door een stad skateboarden met leuke muziek op de achtergrond. Hier en daar keihard op je muil gaan en tegen mensen beuken, heerlijk! Biertje erbij, snackjes en je hebt een heerlijke zomerse middag!

skate3

Al jaren roep ik dat ik een vierde deel wil, want nummertje 3 is alweer 6 jaar (!) geleden. Elke E3 of andere beurs hoop ik weer op een aankondiging, maar hij blijft uit! Toch kreeg ik vandaag een klein beetje hoop, omdat een Australische retailer op zijn website Skate 4 had neergezet met boxart en een release datum, 23 augustus 2016 (zie foto boven het bericht). Nu is dat vrij snel voor een game die nog niet is aangekondigd, dus neem alles met een korreltje zout. De game is ook alweer offline gehaald. Wat wel opvalt, is dat op het hoesje staat dat er een code voor Skate 3 bij zit en dat vind ik dan wel weer vrij plausibel. We hebben het immers eerder bij andere games gezien (bijvoorbeeld Gears of War en Fallout 4).

Ook al is alles dus een gerucht, ik ben blij dat er weer een beetje nieuws rondom een nieuwe Skate game is.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments