UPDATE: Je blijft op deze manier bezig met alle berichten over eventuele singleplayer DLC voor GTA5, want nu maakt de stemacteur van Michael (Ned Luke) bekend dat hij van niks af weet over singleplayer DLC. 

Ned Luke zei het volgende:

“IEDEREEN wil single player DLC… ik weet daar niks van. Ik weet niet wanneer het komt, ALS het überhapt komt. Maar ik weet wel dat de jongens dit jaar meer evenementen zullen bezoeken om fans te ontmoeten”

Ik snap niet waarom mensen denken dat er singleplayer DLC komt als de acteur die Franklin speelt, ineens weer bezig is. Je hebt ook gewoon Grand Theft Auto Online waar hij een verschijning zou kunnen maken (ook al zegt Rockstar dat dit niet zal gebeuren). Maar waarom denkt niemand aan GTA6? Zoals jullie allemaal weten, zijn een paar spellen met elkaar verbonden in het GTA Universum. Zo had je GTA3, Vice City en San Andreas die met elkaar verbonden waren en zagen we in GTA5 al Johnny uit de Lost and Damned DLC van GTA4. Het zou zo maar kunnen zijn dat Franklin verbonden is met één van de personages van GTA6 en dus nu al werkzaamheden voor het spel verricht. GTA5 kwam namelijk in 2013 uit en sindsdien kan er al een heel team aan de gang zijn met het volgende deel.

Dus mijn vraag aan gameland en jullie is waarom niemand aan GTA6 denkt? Ik word al helemaal euforisch bij de gedachte aan een GTA6? Gaan we dit keer bijvoorbeeld naar San Fierro? Of een compleet nieuwe stad? Je weet het maar nooit!

ORIGINEEL BERICHT

Grand Theft Auto 5, een briljante sandbox-game met een even briljant verhaal en personages. Fans zijn al tijden aan het schreeuwen om nieuwe DLC met Trevor. De vraag is: zal dit ooit gebeuren?

why-everyones-talking-about-grand-theft-auto-5-single-player-dlc-again-145261351282

Shawn Fonteno, de stem- en motioncap-acteur van Franklin, heeft de fans gek gemaakt door op Instagram een foto te plaatsen waarin hij te zien is in een Rockstar-studio met een motion-capture-suit aan. Hierdoor lijkt het er sterk op dat er nieuwe content in de maak is voor GTA 5. Dit is ook in lijn der verwachting omdat Rockstar in 2014 al had aangekondigd dat ze met “exiting” content voor het verhaal zouden komen.

Navraag leert dat er een reden was dat Rockstar nog steeds niet heeft geleverd, hun aandacht ging namelijk volledig naar Grand Theft Auto Online vanwege het grote succes daarvan. De design director van Rockstar North, Imran Sarwar, vult bovenstaande aan (vrij vertaald):

“We hebben op dit moment alle cruciale teamleden van GTA 5 gefocust op GTA Online om het zo goed mogelijk te ondersteunen en te verbeteren.”

GTA online heeft Rockstar geen windeieren gelegd want het is de grootste bron van inkomsten in het laatste kwartaal van vorig jaar. Dat is wel lekker voor Rockstar’s moederbedrijf Take-Two.

Nu is er dus hoop op toffe extra content voor de singeplayer van Grand Theft Auto 5. Ikzelf vond Trevor echt ziek, ranzig maar ook geniaal. Hij sprong er echt uit van de drie personages. Iedere personage had zo zijn wrede kanten maar Trevor had net die edge vanwege zijn taalgebruik, vriendenkring en de bizarre dingen die hij ineens deed, a psycho you learn to love. Ik hoop wel dat als er iets nieuws komt van Trevor, dat het lekker veel uren van mijn vrije tijd zal opslokken, The Ballad of Gay Tony was ook geniaal voor GTA 4 maar wel veel te kort.

gta_v_shooting

Abonneer
Abonneren op
1 Reactie
Inline Feedbacks
View all comments
Maurits Clear
Maurits Clear
6 jaren geleden

Ik hoop dat de nieuwe Gta weer dat RPG light systeem had van die eerdere Gta (San Andreas?)
Dat vond ik echt tof!