Single player in Battlefield V vertelt vier indringende verhalen

We hebben al meerdere dingen van Battlefield V kunnen zien. Maar over de single-player is nog niet veel bekend. Wat gaat die precies brengen?

Deze nieuwe trailer laat je meer beelden zien van de War Stories in de game. Net zoals in Battlefield 1 kent ook deze versie een aantal verhalen die je ooggetuige maken van de ellende in een oorlog.

Er zitten vier War Stories in het spel: Nordlys, Under No Flag, Tirailleur en The Last Tiger die later aan de game zal worden toegevoegd. De eerste laat een vrouwelijke verzetsstrijder in Noorwegen zien en haar strijd om haar land van de vijand te bevrijden en haar familie te redden.

Under No Flag laat een jonge Britse crimineel zien die de taak heeft een Duits vliegveld in de Noord-Afrikaanse woestijn te vernietigen. In Tirailleur volg je de Senegalese troepen van het Franse Koloniale Leger in hun gevecht ‘hun’ Franse thuisland te bevrijden. De laatste van de reeks laat je de wereld zien door Duitse ogen. Je bent onderdeel van een Tiger tank unit die aan het eind van de oorlog beginnen in te zien dat de ideologie waarvoor zij vechten toch niet helemaal klopt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments