Minecraft is lekker aan de weg aan het timmeren. Naast de aangekondigde game die door Telltale gemaakt zal worden , wagen nu ook “The Simpsons” zich aan deze game.

Phil Spencer maakte vandaag, samen met de mensen van Xbox Wire, bekend dat er een skinpack van The Simpsons uit komt. Deze skins zouden volgende maand, februari 2015, op de Xbox One en ook nog op de Xbox 360 te verkrijgen moeten zijn.

Skinpack_TheSimpsons_01_V4_B

Record na record

Het gaat super goed met Minecraft. Na de launch in 2009 zijn er al meer dan 100 miljoen downloads op alle platforms bij elkaar geweest. Hiervan zijn er alleen al 17 miljoen van op de Xbox-consoles. Ik vraag me af of er de komende tijd nog meer aankondigingen omtrent Minecraft gaan komen. Telltale heeft namelijk ook al aangekondigd om een verhalende game in Minecraft te gaan maken genaamd: Minecraft: Story-Mode.

De skinpack van The Simpsons zal eind februari voor om en nabij de 2 euro beschikbaar worden voor Xbox One en Xbox 360. Denk jij dat dit soort skinpacks iets aan Minecraft zullen toevoegen? Laat het weten in de comments!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties