De Shrouded Spoils update brengt mist, explosies, nieuwe forten en meer. Heb jij ‘m al gedownload? 

Sea of updates

Sea of Thieves werd bij lancering niet heel warmhartig ontvangen, de game was nou niet echt wat we er van verwacht hadden. Als je het aan mij vraagt tenminste. Maar goed, Rare is druk bezig de game steeds leuker te maken. Daarom kun je sinds 28 november de vierde en meest recente update genaamd Shrouded Spoils downloaden. Hieronder de video met alle nieuwigheden en daaronder een lijstje.

  • De toevoeging van mist, die zomaar kan opduiken en ervoor zorgt dat alle gevaren die op de loer liggen niet meer zo makkelijk zijn te spotten. Een toevoeging die meer waarde aan het kraaiennest geeft.
  • Zes nieuwe skelet forten om aan te vallen. Het totaal ligt daarmee nu op negen.
  • Verbeterde schepen van de skeletten waaronder een nieuw schip en de toevoeging van rondvarende schepen die jouw uit het niets kunnen aanvallen.
  • Extra manieren om je creativiteit te uiten met nieuwe visuele aanpassingen van je schip. Ook is het ‘Wailing Barnacle’ schip tijdelijk te koop.
  • Nieuwe Piratenlegende beloningen voor de Athene-levels 1 tot en met 10.
  • De kraken zal vaker verschijnen (en heeft wat nieuwe trucjes geleerd) en er zullen meer, nieuwe varianten van de Megalodon verschijnen. Nieuwe beloningen voor het verslaan van deze monsters mag je ook verwachten.

Als je het aan mij vraagt een leuk lijstje met nieuwe toevoegingen, ik ga de game toch maar eens onder het stof vandaan halen. Wellicht word ik toch nog een legende…

Rare stopt hier overigens niet met het brengen van gratis contentupdates. Zo hebben ze recentelijk ’the Arena’ aangekondigd. Een modus speciaal voor de fans van PvP, waarbij je continu de strijd met medepiraten aangaat en zoveel mogelijk rijkdom probeert te bemachtigen. Daarover later meer.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments