Sherlock Holmes Chapter One voor Xbox One uitgesteld

Frogwares heeft besloten dat ze meer tijd willen nemen om aan de console-versies van Sherlock Holmes Chapter One te werken. Daarom zullen Xbox Series X|S deze herfst lanceren, maar zijn de XB1 voor een latere datum gepland.

De beslissing kwam na uitgebreid testen en overleg tussen QA, teamleiders en de hoofden van de studio. Intern wordt de verhuizing gezien als een voordeel voor spelers met een betere kwaliteit van het spel rondom, evenals het dev team dat zich nu zal richten op het verschepen voor drie platformen in plaats van vijf.

We hebben een release trailer klaarstaan en gepland om deze op donderdag 16 september uit te brengen, maar we wilden spelers nu al vertellen dat de Xbox One en PlayStation 4 versies van het spel geen deel zullen uitmaken van deze eerste lancering. We zijn er liever nu open over, dan dat het uit het niets verschijnt, verborgen aan het eind van een aankondiging of een trailer.

We begrijpen dat sommige spelers boos zullen zijn over dit nieuws, maar we hebben deze beslissing in jullie belang genomen. Wees gerust, we schrappen deze versies niet. We hebben alleen meer tijd nodig en een beetje ademruimte voor ons team om ze goed af te ronden. Het gaat om hooguit een paar weken, maar dat valt nog te bezien. –

Sergey Oganesyan, Communicatie Manager, Frogwares

Het team zal hun pc en current-gen console release date trailer, samen met een 7+ minuten gameplay deep-dive, op donderdag 16 september presenteren.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments