CD Projekt Red heeft een opnieuw een uitstel aangekondigd voor de Xbox Series X|S versie van zijn RPG The Witcher 3: Wild Hunt.

De Poolse studio maakte via het Twitter-account van de game het volgende bekend. “We hebben besloten om ons in-house ontwikkelingsteam het resterende werk aan de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt te laten uitvoeren. We evalueren momenteel de omvang van het werk dat gedaan moet worden en moeten de Q2 release dus tot nader order uitstellen.”

Voorheen was Saber Interactive met de next-gen versies bezig. Dit was zodat CD Projekt Red zich kon richten op Cyberpunk 2077’s Xbox Series X|S upgrades, die in februari arriveerden.  Het hoe en waarom van het uitstel, daar laat men niets over horen.

De upgrades werden voor het eerst in 2020 aangekondigd, met de belofte van visuele en prestatieverbeteringen. Destijds werd gehoopt dat deze in 2021 zou komen, maar investeerders werden in september van dat jaar al voor de vertraging gewaarschuwd. De hoop werd een maand later weer aangewakkerd toen ze door PEGI werden beoordeeld, maar dit werd weer snel getemperd toen ze in oktober officieel tot het tweede kwartaal van 2022 werd uitgesteld.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments