De Series-consoles draaien al een paar maandjes. Met een aantal prachtige functies. Maar wat kunnen we allemaal nog verwachten?

Jason Ronald, de baas van Program Management, liet deze week in de Xbox podcast weten dat er de komende maanden meer aan zit te komen. Dit werd aangevuld door Larry Hryb.

Als team zijn we ontzettend blij met de eerste respons van onze fans in de wereld. De lancering, en dat hebben we intern altijd gezegd, is pas het begin. Er komen een aantal geweldige dingen uit de pijplijn de komende maanden en de komende jaren. We gaan samenwerkingen aan met belangrijke ontwikkelaars in deze industrie om zo gebruik te maken van de volle mogelijkheden van Series X en Series S. Terwijl we onderweg zijn in dit jaar en meer naar de feestdagen gaan komen, zijn we zeer enthousiast over de details van hetgeen we in ontwikkeling hebben en die we met jullie gaan delen en hoe je echt gebruik kan maken van deze next gen platformen.

Zijn team had even een lange break genomen na de lancering in november en dat was het moment om even achterover te leunen en naar de community te luisteren. Nu is het team weer druk bezig en komen de eerste updates los.

Het gebied wat extra onze aandacht had was dat we voor sommige titels de quick resume moesten uitschakelen. Het team heeft hard gewerkt om deze functie voor deze titels weer aan te kunnen zetten zodat men deze geweldige quick resume ervaring op alle titels kan ervaren. Ook op andere vlakken zoals het disconnecten van controllers hebben we reports gezien. Dat is ook een gebied waar het team druk mee bezig is.

De komende maanden gaan we de Xbox app updaten en voegen we daar dingen aan toe, zoals de Achievements. Een ander deel is het delen en de kwaliteit van bijvoorbeeld de game DVR. Deze gebieden hebben voor ons een hoge prioriteit.

Simpel gezegd hebben de heren van Xbox, zoals vaker, weer heel veel woorden nodig waarmee ze eigenlijk niets hebben gezegd. We wachten graag af wat er allemaal voor nieuwe zaken aan zitten te komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments