Oh ja! Aanstaande donderdag is de dag dat jij je verlekkeren mag. En wel aan gameplaybeelden van de Series X. Assassins Creed Valhalla is al bevestigd, maar er wordt meer getoond.

De Inside Xbox-presentatie vindt op donderdag 7 mei om 17:00 uur Nederlandse tijd plaats. Welke titels er naast Valhalla getoond worden is nog niet duidelijk, maar volgens Xbox honcho Aaron Greenberg gaat het om titels van externe ontwikkelaars. Het twitterbericht op het officiële profiel van Xbox luidt als volgt:

Wil je graag games zien voor de Xbox Series X? We willen jou graag games laten zien voor de Series X. Tijdens de Inside Xbox show van 7 mei tonen onze globale ontwikkelingspartners beelden van hun next-gen games.

Volgens Aaron, hoofd marketing bij het Xbox team, laat Microsoft deze zomer zien waar de interne teams mee bezig zijn, ofwel de studio’s die onder de vlag van Xbox Game Studios vallen. Details over dat evenement moeten spoedig volgen. Op Twitter schrijft Aaron het volgende, als reactie op de bovenstaande tweet van @Xbox:

Ik ben enorm opgewonden omwille van het feit dat onze partners ons volgende week hun eerste gameplaybeelden zullen tonen voor de Xbox Series X! Weet dat de teams onder Xbox Game Studios hard werken aan plannen voor de zomer. Meer details volgen binnenkort! #GetHyped

Als hoofd marketing mag je verwachten dat Aaron buzz wil creëren rond de Series X, maar ik voel hem wel. Games hebben we alleen nog niet veel gezien. Iedereen weet dat, Microsoft weet dat, Aaron weet dat. Zodra ze dat hebben… oh boy. Dat volgt deze zomer. Wat hoop jij volgende week al te zien?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments