Seizoen 4 van For Honor vandaag beschikbaar

Season 4 van For Honor, Order & Havoc, is vandaag beschikbaar voor. Met de gloednieuwe 4v4 Tribute Mode, nieuwe Helden, maps en uitrusting is er genoeg te doen voor zowel nieuwe als ervaren spelers. Bovendien komt er later in het seizoen de mogelijkheid om Ranked Dominion Mode te spelen.

Vanaf morgen hebben alle spelers gratis toegang tot de gloednieuwe Tribute Mode en de nieuwe maps. De nieuwe Helden – de dodelijke Aramusha en de woeste Sjamaan – zijn meteen gratis beschikbaar voor spelers met de Season Pass. Anderen spelen deze Helden vanaf 21 november vrij met in-game Staal (15.000 Staal per Held).

De lancering van Season 4 maakt dit het beste moment voor nieuwkomers om in te stappen en voor fans om terug te keren om de volgende nieuwe content te ontdekken:

  • Nieuwe modus: De Tribute Mode introduceert een nieuwe modus voor For Honor waarin spelers strijden om drie offers die over de hele map verspreid liggen. Afhankelijk van op welk altaar het offer gezet wordt, krijgt het team een bonus op bepaalde statistieken, waardoor spelers strategisch na moeten denken over waar ze een offer plaatsen. Naast de Tribute Mode, introduceert For Honor later in het seizoen de Ranked Dominion Mode. Spelers vormen in deze modus teams met hun vrienden en strijden online voor roem en prijzen.
  • Nieuwe Helden: De Aramusha (Samoerai Hybrid) en Sjamaan (Viking Assassin) vullen de Samoerai- en Vikingfacties aan. Aramusha maken gebruik van de fouten van hun tegenstanders en straffen ze af met een golf van snelle aanvallen uit alle mogelijke richtingen. Sjamanen zijn woeste, agressieve krijgers die het sterkst zijn wanneer ze in de aanval gaan. Als wilde beesten springen ze op hun vijanden, ze worden namelijk alleen maar gevaarlijker als hun tegenstanders op het slagveld liggen te bloeden.
  • Nieuwe maps: Market Town en The Gauntlet zijn de twee multiplayermaps die dit seizoen worden toegevoegd. Market Town is een Samoeraidorp dat uit een groot aantal steegjes bestaat die samen een groot labyrint vormen. De paalwoningen staan bovenop het water en creëren daarmee buurten met meerdere verdiepingen waar spelers zich een weg doorheen moeten banen met behulp van kabelbanen. The Gauntlet representeert daarentegen de Vikinghoofdstad, bestaande uit een imposant fort dat bovenop een heuvel gebouwd is. Slechts enkelen hebben het voor elkaar gekregen om de Vikingcitadel binnen te dringen, maar niemand komt er levend uit.
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments