Schepen worden geplunderd, schatten gejat en andere piraten vermoord. Jawel, de Sea of Thieves bèta is volop aan de gang. Helaas nog niet voor iedereen en daarom wordt de bèta met 2 dagen verlengd.

Er wordt al volop geplunderd en gemoord in de Sea of Thieves bèta en de ontwikkelaars genieten met volle teugen van alle content die spelers streamen en berichten met feedback die ze versturen. Toch zijn ze nog niet volledig blij, want er zijn ook wat problemen met de bèta. Sommige spelers kunnen er namelijk niet in komen.

Vooral de pre-order-spelers krijgen veelal een “too early” waarschuwing waardoor ze de game niet kunnen starten. Rare is samen met Microsoft druk bezig om dit op te lossen, maar het duurt allemaal iets langer dan ze dachten. Vandaar dat ze besloten hebben om de bèta met 2 dagen te verlengen.

We weten dat jullie game-tijd kostbaar is en ons doel is dan ook om iedereen die tot de closed bèta is toegelaten zo snel mogelijk in de game te krijgen. Terwijl we hier aan werken willen we jullie mededelen dat we de closed bèta met 2 dagen verlengen. Dat betekent dat de bèta eindigt op 31 januari 2018. We willen er voor zorgen dat iedereen die tijd om te varen misgelopen is alsnog volop van de closed bèta kan genieten.

Goed nieuws toch? Oh, en mocht je al een situatie tegengekomen zijn waarvan je denkt: “dat had een achievement moeten zijn”, dan kun je ook nog meedoen met de Design an Achievement Contest.

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments