Sea of Thieves krijgt nieuwe content

Microsoft heeft ons aangenaam verrast met nieuwe content, met gloednieuwe content voor Sea of Thieves! Maar wat krijgen we er allemaal bij?

De piraten onder ons hebben zich nog maar net kunnen verdiepen in het stelen van schatten en het bespelen van muziekinstrumenten, als we op de E3 te horen krijgen dat er nieuwe content aankomt voor een van onze favorieten games, namelijk: Sea of Thieves. Deze game heeft al zo’n 4 miljoen spelers en is een Xbox exclusive game! We hebben de eerste pas net binnen, The Hungering Deep en we genieten er ontzettend van! Om precies te zijn, er komen twee updates met nieuwe content aan:

  1. Cursed Sails: Ergens deze maand zal deze update verschijnen, er zal een nieuwe bedreiging voor de piraten aanwezig zijn in de vorm van angstaanjagende skeletschepen. Ook komt er een nieuw scheepstype namelijk: de Brigantine! Dit is het eerste nieuwe schip dat zal worden vrijgegeven aan de spelers
  2. Forsaken Shores: Deze komt in september en zal een nieuw deel van de wereld onthullen die de vaardigheid en het lef zal testen van zelfs de meest geharde bemanningen. Dit is een vulkanisch gebied en alle bemanningen die dit deel van Sea of Thieves binnenvaren gaan deelnemen aan een zware, moeilijke reis vol gevaren!

De trailer is in elk geval erg spannend, geeft ons nieuwe hoop in de piratenwereld. Aye! Dus het is voor ons nog even afwachten totdat ze er eindelijk zijn!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments