Sea of Thieves kondigt nieuwe Community Day aan

Pak je agenda er maar vast bij, want binnenkort staat er een nieuwe Community Day op de planning. Deze speciale dag komt met de nodige goodies, in-game rewards en andere leuke festiviteiten.

Als ik op afgelopen jaar terugblik dan hoort de eerste Sea of Thieves Community Day van januari 2022 tot één van de hoogtepunten. Menig verhaal is op deze dag ontstaan en uiteraard hebben we deze in de vorm van XBNL Urban Legends vast weten te leggen. Op 17 september 2022 staat er een nieuwe Community Day op de planning. Wat mag je hier van verwachten?

De aanstaande Community Day is onderdeel van de jaarlijkse Talk Like a Pirate Day uit. Deze wereldwijde feestdag wordt al een aantal jaar op rij door de ontwikkelaars gevierd. Ook dit jaar zullen er tussen 15 september en 20 september allerlei festiviteiten plaatsvinden. Zo zul je merken dat de kans een stuk groter wordt dat je in de game Ancient Skeletons tegenkomt. Ook zullen de ontwikkelaars weer van de hashtag #SEAOFTHIEVESCOMMUNITYDAY gebruik maken. Het principe hierachter is simpel: hoe meer posts de community op socials plaats, des te hoger wordt de prijs van loot die je in de game weet te verzilveren. De ontwikkelaars noemen dit de zogenaamde community multiplier, waarbij wij als community de maximale Community Emissary Grade Five, kunnen halen. Bij het behalen van deze grade neemt ook de kans op het vinden van Ancient Skeletons toe. Een leuk extraatje dus!

Verder zijn er natuurlijk ook customizations te winnen. Log je tijdens de Community Day in? Dan zul je met de Season Seven Community Day Flag beloond worden. Ook kun je de Arrrr! emote en de Ranting Roger emote vrijspelen. Tot slot gaat de loot uit het Pirate Emporium in de sale.

Er is dus weer genoeg te verdienen en vrij te spelen. Mogelijk dat we vanuit XBNL weer proberen een alliance server op te zetten. Houd hiervoor onze Discord in de gaten!

Ga jij nog ff dobberen tijdens aanstaande Community Day?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties