Het grootste probleem van Sea of Thieves gaat eindelijk getackelt worden. Er komt een grote update aan die verhaal gaat brengen!

Ik dacht nog aan “Sea of Thieves gaat verhaal halen” als titel, maar dat zou iets te flauw zijn om het jaar goed mee te beginnen. Nieuwsgierige journalisten hebben recentelijk wel verhaal gehaald bij Sea of Thieves executive producer Joe Neate. Deze durfde wel te stellen dat Sea of Thieves niet voldoende heeft gedaan voor gamers die een doel, een verhaal en lore wilden in de game.

… voor sommige spelers die een duidelijk doel willen, ze willen lore, ze willen verhaal, we weten dat we te weinig leveren …

Ze hebben dit al laten zien in hun twee campaign dlc’s The Hungering Deep en Cursed Sails, daar zit lore en verhaal in.

Er werkt al een poos een team aan een nieuwe en verbeterd quest-systeem rondom verhaal en lore. Het was de bedoeling om deze eind 2018 uit te brengen, maar deze is doorgezet naar een release in 2019 omdat ze dit nog verder wilden uitbouwen.

We zagen er potentieel in en we wilden er echt volledig recht aan doen. Dus ja, er werkt een team aan, dat doet het al teen tijd, zal nog even bezig zijn, maar ik denk dat wanneer we het naar de game brengen dat het die spelers aanspreekt die lore willen, die avontuur willen, verhaal willen en misschien ook single player spelers aanspreekt.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments