We kunnen er niet omheen. Overal hangen weer lampjes en versieringen, voor de honderdduizendste keer dezelfde zoetsappige liedjes en we moeten weer verplicht bij een of andere vage tante komen eten. Jawel, de feestdagen zijn weer gearriveerd. Ook in Sea of Thieves ontkom je er niet aan.

In de game is namelijk het Festival of Giving begonnen en dus kun je rekenen op nieuwe missies, cosmetische voorwerpen en cadeautjes. Sinds gister kun je de Gift Seeker Voyages gaan doen. Voor deze missies is het de bedoeling dat je de zee op gaat om op zoek te gaan naar een verloren vracht met cadeautjes. Piraten die dit succesvol volbrengen kunnen een aardig zakcentje bijverdienen.

Daarnaast begint vanaf morgen ook de Calendar of Giving. Tot en met 24 december ontvang je elke dag een cadeautje, want dat hoort nou eenmaal bij de feestdagen en zelfs piraten vinden cadeautjes leuk.

Voor nieuwe spelers is er de Maiden Voyage. Dit is een introductieavontuur waarin je jouw skills relatief veilig kunt aanleren. Voor de veteranen biedt dit de mogelijkheid om een onontdekt eiland te gaan verkennen dat ergens verstopt ligt in The Devil’s Shroud. Hier kun je de Pirate Lord ontmoeten, nieuwe commendations en exclusieve cosmetische voorwerpen verdienen. Uiteraard zitten ook de shops tijdens de feestdagen vol met tijdelijke cosmetics, zoals wapens, huisdieren en outfits met een kersttintje.

Tot slot zijn er ook nieuwe Ashen Tomes om te vinden en drie nieuwe Skeleton Lords om te vinden en te verslaan. Oh, en de update is volledig gratis. Reden genoeg om terug te keren naar Sea of Thieves?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments