Screencheat is een first-person shooter waarin alle personages onzichtbaar zijn en de enige manier om erachter te komen waar jouw vijanden zich bevinden, is door op hun scherm te kijken. Het gaat hier dus om een split-screen ervaring.

Toen we vroeger split-screen games speelden, konden we altijd een beetje cheaten door naar het schermgedeelte van onze tegenspeler te kijken. Ontwikkelaar Samurai Punk brengt dit terug en implementeert dit idee in de gameplay zelf. Er is echter nog meer waardoor Screencheat een redelijk unieke shooter ervaring zal bieden. Iedereen die meedoet in de game is dus onzichtbaar en je moet op elk schermgedeelte kijken om te zien waar jouw vijand zich schuil houdt. De beste manier om je tegenstander te vinden is door goed op de uniek gekleurde gebieden en bijzondere bezienswaardigheden te letten.

Screencheat is een eerbetoon aan iconische competitieve first-person shooters zoals Goldeneye, Perfect Dark en Halo, door de geliefde elementen uit deze games te mengen en er een eigen unieke twist aan te geven. Screencheat is al sinds oktober 2014 uit voor pc en komt later dit jaar naar Xbox One.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties