Scorn toont 8 minuten gameplay

Binnenkort kan je als Xbox Game Pass houder aan de slag met Scorn. Vandaag laat men wat meer beelden zien.

Pas op, want je zet je eerste stappen in de wereld van Scorn. Ontwikkelaar Ebb Software en uitgever Kepler Interactive hebben 8 minuten nieuwe gameplay onthuld voor de aankomende horrorgame die spelers nog jarenlang nachtmerries zal bezorgen. Scorn plet zijn weg naar Xbox Series X|S (day one met Xbox Game Pass) op 21 oktober.

In deze inleidende beelden maken spelers kennis met het personage dat ze door het bio-labyrint zullen leiden. Zonder hulp banen spelers zich een weg door de ingewanden van de spelwereld, rusten zichzelf uit met vreemde gereedschappen en lossen een bizarre puzzel op die slechts hints geeft naar wat komen gaat…

Tijdens Scorn’s verkenning van een surrealistische, nachtmerrieachtige wereld, zullen spelers het personage dat ze begeleiden leren begrijpen, al is het maar een beetje. De spelers moeten het helse landschap van Scorn verkennen, de regels leren en de puzzels onder de knie krijgen zonder enige begeleiding of ondersteuning. Door deze geheimen te ontrafelen en de vreemde biomechanische gereedschappen te verzamelen die lijken te zijn gebruikt door de beschaving die deze wereld vroeger haar thuis noemde, is overleven misschien wel mogelijk. De waarheid vinden is echter een heel andere kwestie.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments