Xbox probeert al aardig in te spelen op verschillende hypes. Tegenwoordig moet iedereen helemaal fit en healthy worden. Inclusief groene smoothie’s, clean eten en een trainingsschema waar je u tegen zegt. Xbox’ gefaalde fitnessprogramma krijgt een nieuwe start met de toevoeging van Yo:30.

Jake Ferree is dé yoga instructeur onder alle Hollywood sterren. Nu het normaal lijkt te zijn om een afgetraind lichaam te hebben zoals deze meneer, gaat Microsoft maar al te graag mee in deze hype. Daarvoor hebben ze Jake Ferree gestrikt, een leuk contract voor de beste man en voor Xbox die nu de beste yoga lessen aan kan bieden bij Xbox Fitness. Hiermee word je in een mum van tijd net zo strak als deze man.

Jake ferree

Wil jij ook zo lenig zijn? Dan moet je vooral even verder dromen. Je zal wel íets meer nodig hebben dan 5 yoga lessen.

Hilarische taferelen

Xbox Fitness werd behoorlijk afgekraakt, aangezien het programma voor geen meter bleek te werken. Tijdens het wisselen van oefening gebeurde het 9 van de 10 keer dat je jouw matje om moest draaien om in een andere positie voor de televisie te kunnen staan. Hier krijgt je natuurlijk geen tijd voor, wat resulteert in hilarische taferelen. Terwijl jij nog met je matje aan het slepen was, keek de Xbox al naar hoe jij de oefening aan het uitvoeren was, wat natuurlijk helemaal verkeerd ging. Gelukkig hebben ze hier verbetering in gebracht, je moet voor alle yoga-oefeningen gewoon recht voor je televisie staan en rustig meedoen.
In principe zijn alle lessen voor beginners, maar Jake vindt wel dat je íets van ervaring nodig hebt. Zeker omdat je het voor elkaar moet krijgen om helemaal stil en in balans te blijven staan voor tientallen seconden.

winactie yoga

Winactie

Ook heeft Xbox een winactie aan de komst van het programma gekoppeld. Beantwoord de vraag ”How do you optimize your yoga practice w/ Xbox Fitness?” Oftewel, ”hoe kun jij jouw huidige yoga programma verbeteren met behulp van Xbox Fitness?” Stuur je antwoord naar @XboxFitness op Twitter, of naar @XboxFitness op Instagram. Tot 1 december kun je jouw antwoord insturen, wees er snel bij, want die lippenbalsem, bidon, hoofdband en rugzak zou je toch niet willen laten liggen!

Yo:30

De yogalessen duren 30 minuten, vandaar de naam Yo:30. Er zijn in totaal 5 lessen van ieder een half uur, dat is maar liefst 2,5 uur aan fantastisch yogaplezier. De eerste les is de hele maand november gratis uit te proberen, het pakket van 5 lessen kun je kopen in de Xbox Store voor de luttele prijs van €29,99. Helaas is het hier niet mee gedaan, want de benodigde Kinect sensor is helaas niet gratis. Gelukkig kost deze maar €149 en kun je voor de totaalprijs van €178,99 een heleboel yogaplezier beleven. Koop het zo snel als je kan en begin die training, dan komen de dames vanzelf naar je toe rennen. Mocht je al een meid aan de haak hebben weten te slaan, kun je haar altijd een yogabroek cadeau doen en dan vanaf de bank toekijken hoe zij de yoga doet.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments