Hoppa! Tijd om FIFA 20 weg te geven. Benieuwd wat je moet doen om in aanmerking te komen? Lees dan snel verder!

Wil jij ook verdedigen als Virgil van Dijk, dribbelen als Messi of zo snel zijn als Timo Werner, doe dan mee. Ook deze week mogen we weer een game weggeven. En wat voor eentje!? De game FIFA 20 ligt al klaar in een envelop. We hoeven er alleen nog maar een naam en adres op te schrijven. Moet dat jouw naam worden? Check dan hieronder hoe je deel kunt nemen!

Hoe kan ik FIFA 20 winnen?

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

Wil je de game winnen? Dan volg je ons op één van onze social media kanalen en drop je een comment in het bericht op het betreffende kanaal. Dus:

  1. Volg ons op één van onze social media kanalen: TwitterInstagram, de Facebook-pagina of word lid van onze Facebook-groep.
  2. Laat met een GIF-je zien hoe graag jij deze game winnen wilt.
  3. Optioneel: wil je jouw kans om te winnen vergroten? Deel (of retweet) het bericht of wordt lid van onze Discord!

Hoe en wanneer wordt de winnaar bepaald?

De actie loopt tot zondag 16 februari 18:00 uur. Op diezelfde dag bepalen we wie de winnaar is. De winnaar wordt uit een digitale grabbelton getrokken. 

Hoe zit dat dan met die extra grote kans om te winnen? Als je ons bericht deelt op social media of lid wordt op Discord, dan stoppen we jouw naam twee keer in de digitale grabbelton. Simple as that.

De winnaar wordt door ons gekozen uit de reacties die aan de voorwaarden voldoen. De winnaar heeft daarna 48 uur de tijd om contact met ons op te nemen. Mocht dit niet gebeurt zijn, dan kiezen we een nieuwe winnaar uit. Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments