Is het de zoon van Dante uit Devil May Cry? Is het een hipster King Joffrey op een draak van Khaleesi? Neen, het is Drew en zijn draak Thuban in Scalebound!

Op de E3 zagen we eindelijk meer beelden van de game Scalebound. Een jongen met een Beats by Dre headset op zijn bakkes en vechtend tegen allemaal monsters. Waarom zou je dat alleen moeten doen? Dat dacht de ontwikkelaar ook, dus vandaar dat ze de optie er in hebben gedaan dat je met drie andere vrienden kan spelen tijdens de hele campaign! Wat is er mooier dan met een koptelefoon op monsters slachten terwijl je favoriete muziek op de achtergrond draait? Precies, met die vrienden monsters slachten.

scalebound-gamescom-2015-05-jpg

Als je samen met vrienden speelt, word gelukkig wel alles wat moeilijker en krijg je ook grotere beloningen. Het is niet verplicht om multiplayer te doen en je kan ook prima in je eentje gamen, maar ze geven wel de mogelijkheid om lekker met z’n allen te slachten. Gezien er ook een vorm van RPG in het spel zit, heb je allemaal andere armor stukken aan en verschillende ‘drakenadems’. Dus je kan even lekker informatie uitwisselen over waar je bepaalde items hebt gekregen. Hierdoor krijgt Scalebound ook een sociaal aspect.

Helaas komt de game pas uit in 2017, maar het multiplayer gedeelte vind ik wel heel goed nieuws. Soort Devil May Cry game, maar dan op de Xbox One, met vrienden.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments