Saints Row: The Third Remastered, remastered voor de Xbox Series X en S. Een gratis performance boost is nooit weg!

Wat houdt een Series X|S update voor Saints Row: The Third Remastered in? Welnu, op de X kun je rekenen op een dynamische 4K resolutie in combinatie met een vaste framerate van 60 frames per seconde. Een dynamische resolutie (DRS) is misschien niet zo opwindend als een vastgezette resolutie. Het houdt in dat de Series X er een variabele resolutie uitgooit waarbij de 60 fps als leidend worden gemaakt.

Eigenaren met een Series S mogen een keuze maken. Performance mode of Beauty mode. Performance mode betekent een resolutie van 1080p bij een framerate van 60 frames per seconde. Ga je liever voor beeldkwaliteit dan die (wat mij betreft) niet te versmaden frames, dan levert de Series S zijn maximale 1440p en wordt de framerate op 30 frames per seconde gezet. Ter vergelijking: Op de Xbox One X kan Saints Row: The Third Remastered, als je de frame cap eraf haalt, 45 tot 60 frames per seconde bij een resolutie van 1440p.

Er zijn verbeteringen doorgevoerd aan de belichting en visuele effecten in de game en de resolutie van de textures is opgepompt. Bovendien wordt de SSD met de update ten volste benut dus reken op razendsnelle laadtijden. Bezitters van The Third Remastered kunnen 25 mei, dankzij Smart Delivery, rekenen op een gratis update.

Niet bekend met de game of twijfel je of het wat voor je is? Lees onze review. Wat Niels betreft is het de perfecte co-op game, maar ook in je eentje valt er genoeg kont te schoppen in Steelport. Zeg, heeft iemand nog zo’n paarse promotie piemel liggen? Ik vraag het niet voor mijzelf.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments