Saint’s Row laat alle customization zien in showcase

De nieuwe Saint’s Row werd helaas uitgesteld, maar moet wel nog dit jaar uitkomen op 23 augustus. Vanavond is er een speciale showcase met ongetwijfeld nieuwe beelden van de game.

Bij deze soft reboot van Saint’s Row is het voor mijn gevoel nog altijd eerst zien en dan geloven. Wordt dit een kwalitatief goede game, of krijgen we oude gameplay in een nieuw jasje zonder innovatie en uitdaging? Tijdens de aankondiging van deze titel bespeurde mij vooral het gevoel van ‘same old, same old’, maar toch worden er zaken toegevoegd waardoor de wereld wat uitgebreider wordt naast de missies en activiteiten. Denk bijv. aan het uitbouwen van een crimineel imperium.

Saint’s Row heeft altijd al bekend gestaan om zijn customization. Je kan in grote maten allerlei zaken aanpassen waaronder zelfs de grote van je mannelijkheid of juist borsten, maar vooral het gezicht had goede opties. Zo heb ik het voor elkaar gekregen om mijzelf na te maken in Saint’s Row 2 en dan is het wel cool om jezelf in de cutscenes te zien van het verhaal. Naast de personen zijn er natuurlijk nog mogelijkheden op het gebied van auto’s die je helemaal kunt pimpen en is er enorm veel kleding om uit te kiezen. Ik verwacht met dit nieuwe deel van Saint’s Row dat je ook zaken omtrent je gang/posse kunt aanpassen, wellicht wat meer interieur keuzes en businesses uit de stad waar je kan kiezen wat het gaat produceren bijvoorbeeld.

We zullen het zien vanavond. De showcase begint om 21:15 onze tijd.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments