Het is raar dat een reclame voor Dying Light vrij rustgevend is als je in de game duizenden zombies moet vermoorden. Maar als je de video eenmaal bekijkt, dan zie je snel de grap er wel van in. 

Dying Light is een vrij succesvolle game van Techland (ontwikkelaar van onder andere Dead Island). In de game moet je duizenden zombies vermoorden, maar in de nacht jagen ze juist op jou. De DLC ‘The Following’ voegt een speelgebied toe die net zo groot is als de game zelf. Dit keer niet een stad, maar juist open gebied en de toevoeging van voertuigen! Goede keuze, want in een buggy of jeep stappen met vrienden en al die zombies kapot rijden blijft altijd leuk! Verder zal het gebied vol zitten met watervallen, grotten, rotsen, graanvelden, noem maar op. Dat is dus wel anders dan al dat parkour (klimmen) op gebouwen.

De DLC (ik vind het eigenlijk meer een expansion pack) zal 10 uur aan gameplay bevatten! De DLC kost in de Verenigde Staten $14,99. Er is voor de Europese versie nog geen prijs bekend, maar zal waarschijnlijk omgetoverd worden naar €14,99. Best een nette prijs voor 10 uur gameplay en een gebied net zo groot als de basic game. Mocht je al een Season Pass hebben, die overigens €19,99 kost, dan krijg je deze DLC gratis. De release date is nog niet bekend. Het zou eerst in oktober zijn, maar later werd dat weer ingetrokken door Warner Bros., de uitgever.

dyinglight

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties