Rugby 22 heeft rijtje aan nationale teams

NACON en Eko Software onthullen de lijst van nationale teams voor Rugby 22, het nieuwste deel in de rugby-franchise dat op 27 januari 2022 verschijnt. Helaas zit Nederland hier niet bij.

Met de ontwikkeling van Rugby 18 en Rugby 20 heeft de Parijse studio een schat aan know-how en ervaring opgedaan, die ze naar een hoger niveau tillen met deze nieuwe editie van hun rugby-game. Rugby 22 verrijkt de geliefde ervaring met vele verbeteringen: de AI is realistischer, er is een nieuwe moeilijkheidsgraad toegevoegd, de gezichten van sterspelers zijn realistischer dankzij fotogrammetrie, en de gameplay is verbeterd met vele aanpassingen.

Er zijn diverse nieuwe nationale teams toegevoegd aan de RUGBY-licentie, inclusief de Wallabies, het officiële Australische team, en de All Blacks uit Nieuw-Zeeland, die niet alleen beroemd zijn om hun prestaties maar ook om hun uitstraling!

Kenmerken:

  • Speel met de officiële teams – Rugby 22 omvat vrijwel alle grote nationale teams, met officiële spelers en jerseys, inclusief teams uit Nieuw-Zeeland, Australië, Frankrijk, Fiji, Ierland, Italië, Schotland, Wales, Japan en Georgië.
  • Betreed het veld, alleen of met anderen – Speel solo of de lokale of online multiplayer, met diverse game-modes die eer betonen aan een van de zwaarste sporten ter wereld!
  • Ontwikkel je team in de Career Mode – Bouw je team, rekruteer spelers en bereik de hoogste divisie!
  • Speel als de pro’s – Geniet van een zeer realistische rugby-simulatie met echte tactische diepgang. Toon je vaardigheden op het veld om de wedstrijd te winnen!
  • Een echte rugby-ervaring – Rugby 22 biedt een echte, intense rugby-ervaring met realistische animaties die dankzij motion capture-technologie zeer dicht bij die van de echte spelerbewegingen liggen.
  • Trainen – Dankzij de nieuwe tutorials in de game, leer je de basis van de sport en kun je jezelf trainen om steeds beter te worden! 
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments