Mocht je er ontzettend naar uitkijken om op je digitale rolschaatsen aan de slag te kunnen dan hebben we slecht nieuws voor je. Roller Champions is wederom uitgesteld.

De lijst met games die bij Ubisoft in ontwikkeling zijn en zijn uitgesteld is lang. Roller Champions is er een van. De free-to-play multiplayer game werd al in 2019 aangekondigd en is sindsdien meerdere keren uitgesteld. Vorig jaar mei gaf Ubisoft aan dat Roller Champions zeker voor april 2022 uit zou komen. Nou, april 2022 staat voor de deur en er is nog geen spoor van de game te bekennen. En nu is ook duidelijk waarom. De game is opnieuw uitgesteld.

Tom Henderson liet op Twitter weten dat Ubisoft op hun discord heeft aangekondigd dat de ontwikkelaars nog iets meer tijd nodig hebben om er ‘de succesvolle game van te maken die gamers verdienen’. De game zou nu aan het einde van de lente moeten komen.

Zijn er mensen die hier erg teleurgesteld van worden? Of wisten we eigenlijk al helemaal niet meer van het bestaan van deze titel af?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments