Nadat de game vele malen is uitgesteld is er nu eindelijk positief nieuws te melden rondom Ubisoft’s nieuwste titel. De game is namelijk goud gegaan en dat betekent dat hij nu klaargemaakt gaat worden voor release.

Een keiharde releasedatum is er echter nog steeds niet, maar Ubisoft zegt ‘dat we onze ogen open moeten houden’ en dat ze snel met meer details gaan komen.

Voor wie even niet meer weet waar het om draait even een korte omschrijving van de game. Roller Champions is een 3 vs 3 third person waarin twee teams strijden om een bal en om punten te scoren. Het eerste team met vijf punten wint. Het vasthouden van de bal is echter niet genoeg om punten te verdienen. Je moet eerst een volledige ronde op je rolschaatsen, zonder onderbrekingen, met de bal voltooid hebben. Uiteraard kan het andere team de speler met de bal tackelen om hem tegen te houden.

De game wordt free-to-play dus er staat je weinig in de weg om de game eens uit te proberen wanneer hij eenmaal uit is. Ik zie nog wel een aantal community avonden met deze game voor me.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments