Roll7 brengt vandaag Rollerdrome op de Xbox uit

Van de makers van OlliOlli is vandaag Rollerdrome op de Xbox verschenen. Wat mogen spelers van deze game verwachten?

De stijl van Rollerdrome die we in bovenstaande launch trailer zien is direct eentje die fans van OlliOlli zullen herkennen. Rollerdrome is een singleplayer third-person actieschietspel dat naadloos gevechten met een hoog octaangehalte mengt met vloeiende bewegingen. Schieten combineren met skaten, tricks en grinden. Het ziet er in de trailer allemaal erg tof uit!

De ontwikkelaars omschrijven de game als volgt:

  • Een third-person actieschietspel als geen ander – een origineel, hybride skate-schietspel dat een hoog octaangehalte en rauwe gevechten vermengd met vloeiende bewegingen en trickmechanismen tot één uitdagend geheel.
  • Een vaardigheidstest – ga een unieke uitdaging aan tijdens het Rollerdrome-toernooi. Vestig je dominantie op het veld met online klassementen en drijf jezelf tot het uiterste met het ontgrendelbare speltype “Out For Blood” voor de meest extreme test van vaardigheid en behendigheid.
  • Een originele identiteit – een geheel nieuwe, volledig originele soundtrack die iconische geluiden en tonen uit het tijdperk samensmelt met de modernste productie om een bloedstollende achtergrond te bieden voor het bloedbad, tot leven gebracht met een unieke, op stripboeken geïnspireerde grafische stijl.
  • Een duistere samenzwering – ontdek een mysterieus, sinister plot in deze unieke retrotoekomst.

Rollerdrome is vanaf 28 november 2023 op de Xbox Series X|S te spelen. De game is ook via Xbox Game Pass beschikbaar.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties