Rocksteady onthult Suicide Squad: Kill the Justice League

Rondom de nieuwste game van Rocksteady gingen al jaren geruchten. Zou het een Superman-game worden? Justice League? Of toch Suicide Squad? Begin deze maand werd bekend dat het om een Suicide Squad-game gaat en gister tijdens de DC Fandome kwamen we erachter dat er ook een rol voor Superman en de Justice League is weggelegd.

Met een lekker chaotische trailer wordt direct de toon gezet. De Suicide Squad is een zooitje ongeregeld die gevangengenomen zijn en nu als wapen ingezet worden door de overheid. Om ervoor te zorgen dat de bende schurken niet de benen neemt hebben ze allemaal een bom in hun hoofd geplant gekregen. Zo worden ze dus gedwongen om te doen wat er van hun gevraagd wordt.

In de trailer zien we onder andere Harley Quinn, Deadshot en Captain Boomerang die eigenlijk helemaal niet zoveel zin hebben in hun klusje, maar het uiteindelijk uit zelfbehoud toch maar doen. Tegen het einde lopen ze Superman nog tegen het lijf die de piloot van een neerstortende helikopter redt… om hem vervolgens te verdampen met zijn laserogen.

Behalve de trailer is er nog niet heel veel meer bekend over de game, maar afgaande op de titel van de game en het feit dat Superman niet heel vriendelijk meer lijkt heeft het er alle schijn van dat je jacht moet gaan maken op Superman en de rest van de Justice League.

Suicide Squad: Kill the Justice League moet ergens in 2022 uit gaan komen, dus we moeten nog wel even geduld hebben.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments