Rockstar laat L.A. Noire in 4K zien

L.A. Noire komt 14 november met z’n remaster voor deze generatie consoles. Ook de Xbox One X profiteert extra mee, want de game is in heuse 4K te spelen. Check hier de trailer (in 4K).

Ik moet eerlijk zijn, de graphics blazen me niet weg ofzo. Het grootste deel ziet er prima uit, vooral de animaties en cinematics waren toen hun tijd ver vooruit dus die zijn nog prima te pruimen. Nee, de gezichten, waar men toen vol lof over was, verklappen dat deze game verouderd is. Dit is ook best wel logisch, want waar de textures van bijvoorbeeld muren en straten redelijk makkelijk geupdate kunnen worden geldt dat niet voor de gezichten met alle bijbehorende micro-details.

Dat gezegd hebbende kijk ik hier wel ontzettend naar uit. Hoewel ik de game al gespeeld heb ga ik met plezier aan deze tweede playthrough beginnen. Eén ding weten we al zeker, deze game is goed!

Het lijkt er trouwens op dat Phil Spencer een koffertje met geld bij Dan Houser heeft achtergelaten. Xbox vertelt namelijk met trots dat de trailer is opgenomen op hun nieuwe Xbox One X. Ook de releasedatum is, met precies een week na de release van de X, nogal dubieus.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments