Waar ligt de focus van Rockstar wat betreft Red Dead Redemption 2. Komt daar ooit nog een uitbreiding op de single player voor?

Pas geleden liet Rockstar iets meer horen over de toekomst van Red Dead. Dit ging met name over Red Dead Online. Op de vraag of er nog iets van een single-player DLC zou komen, gaven ze dit als antwoord:

We focussen ons op dit moment 100% op online omdat daar nog zoveel te doen is. We hopen dat we alles wat men zo geweldig vind in de single-player naar de online wereld kunnen brengen.

Katie Pica, lead online production
Tarek Hamad

Rockstar ziet de plannen voor Online niet anders dan dat van de traditionele single-player expansions, elke content brengt iets extra’s naar de grote wereld van Red Dead Online. Pas geleden heeft men de Frontier Update gebracht waarin drie nieuwe rollen zaten.

We hebben dit al eerder gezegd, we houden van single-player games en Red Dead Redemption 2 zijn geweldige verhaal en net zo geweldige einde zijn daar het bewijs van. De ambitie van het team voor Red Dead Redemption 2 waren in elk opzicht hoog en toen wij de werelden aan het bouwen waren, waas de single-player ervaring leidend. Onze ambities voor online games zijn net zo groot en met Red Dead Online blijven we bouwen en uitbreiden om zo de wereld van Red Dead Redemption 2 verhaal te evenaren. Niet alleen met de rollen maar ook met andere activiteiten, nieuwe random events, nieuwe characters en nieuwe manieren om de wereld in te gaan om zo de ervaring met de game te verbeteren.

online producer Tarek Hamad
Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments