Nog voordat GTA 5 op de pc is uitgekomen teased Rockstar al met GTA 6. Ze zeggen dat ze al “bepaalde ideeën hebben” over hoe en wat het wordt.

Tijdens een gesprek met Rockstar North-baas Leslie Benzies horen we al de eerste voetstappen van GTA 6. Jazeker, Grand Theft Auto 6! “We hebben ongeveer 45 jaar aan ideeën over wat we willen doen. We weten niet wat GTA 6 zal zijn, maar we hebben bepaalde ideeën” zegt de beste man.

Benzies geeft verder aan dat het teasen van een van ’s werelds grootste franchise geen probleem is en voegt toe: “Het begint met een idee. De eerste vraag is wat de setting is. Dat bepaalt de missies; je doet andere dingen in LA dan in New York of Miami. De kaart en missies worden samen opgebouwd. Het verhaal begint met een simpele flow van hoe het er uit komt te zien zodat de missies er in verwerkt kunnen worden.”

Wat zal er van GTA VI komen nu het van de grond af aan op de nieuwe generatie consoles gebouwd wordt? Het zal nog even duren voordat we de echte setting te horen krijgen, maar tot die tijd: let the rumors begin!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties