Rocket League, je weet wel die topgame van Psyonix. De game waarin je voetbalt met auto’s zit in seizoen 3. En met seizoen 4 aanstaande hebben wij alvast wat details voor je opgevist!

Seizoen 4 van Rocket League zal wat langer op zich laten wachten. Dit heeft ermee te maken dat Psyonix een aantal veranderingen wil gaan doorvoeren. Deze veranderingen zullen later bekend worden gemaakt.

Seizoen 4 zal begin april uit gaan komen. Spelers hebben daarom nog de kans om de rang van ‘Champion’ te halen in seizoen 3. Waar we in seizoen 1 en 2 nieuwe raketsporen en kroontjes kregen is het nu tijd voor nieuwe banden. De beloningen worden als volgt uitgereikt:

  • Prospect I of hoger – Season 3 Prospect banden
  • Challenger I of hoger – Seizoen 3 banden
  • Rising Star of hoger – Seizoen 3 Star banden
  • Champion of hoger – Seizoen 3 Champion banden
  • Grand Champion – Seizoen 3 Grand Champion banden

Mocht je ooit Champion zijn geweest en zijn afgedaald naar een lagere rang, treur dan niet! De game onthoud je hoogste rang en deelt aan de hand daarvan een set met banden uit.

De laatste aangekondigde wijziging zijn de titels. We nemen direct even een kijkje!

Samen met mijn goede vriend René doe ik vaak een potje Rocket League. Ik kijk er dan ook naar uit om de beloningen in ontvangst te nemen. Gaan jullie je ook opmaken voor seizoen 3 en de game weer oppakken?

 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments