Rocket League krijgt weer nieuwe update, jaren 80 stijl!

Aaah jongens, Rocket League, je kan er geen genoeg van krijgen. Serieus! Mijn Game of the Year van 2016 en het blijft leuk om een paar potjes op een avond te doen. Rocket League krijgt volgende week een coole nieuwe update met een nieuwe arena!

De update is heerlijk in een jaren 80 stijl aangekondigd en het heet Salty Shores! Je krijgt heerlijke zonnestralen in de nieuwe map wat lijkt op Venice beach! De update is natuurlijk ook de start van het achtste seizoen! Je krijgt dus weer nieuwe campaign rewards en de ”Impact crate”. Er is ook een nieuwe auto, namelijk de Twinzer Battle-car die zieke moves laat zien in de trailer.

Op de achtergrond hoor je ”Fresh beats” van de Rocket League X Monstercat Vol. 3 EP. Psyonix, de ontwikkelaar, kondigde ook iets aan genaamd ”Beach Blast”, wat dat ook moge zijn. Daar horen we later me er over. Op 29 mei kan je in ieder geval genieten van Sandy Shores.

Rocket Pass

Naast de update werkt Psyonix ook nog aan iets dat de Rocket Pass heet. Een nieuw systeem dat nieuwe manieren biedt om items te verdienen en vooruit te gaan in het systeem (qua levels). Er zijn meerdere ”Tiers” waar je steeds betere items ontgrendeld. Deze Tiers bereik je door gewoon je eigen level te verhogen. Zo’n Rocket Pass is maar een paar maanden beschikbaar en zal net als met een seizoen vernieuwen om de zoveel tijd.

Er zullen ook ”Free” en ”Premium” opties zijn. De ”Free” en dus gratis variant biedt gewoon cosmetische items aan. Maar voor de Premium variant moet je dokken en kan je alvast de content zien die je dan koopt voordat je er geld tegenaan smijt. Een gevolg van het hele lootbox gebeuren, denk ik.

De Rocket Pass is nog in ontwikkeling, dus hier horen we later meer van.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments