Rocket League krijgt een nieuwe uitbreiding voor zijn verjaardag

Rocket League wordt al bijna twee jaar oud! En bij een verjaardag horen cadeautjes. Van het cadeautje voor Rocket League kunnen we allemaal lekker van meeprofiteren.

Twee jaar alweer en een community van bijna 31 miljoen spelers. Zeggen dat Rocket League nog steeds lekker gaat is een enorm understatement. Deels komt dat natuurlijk ook door de ontwikkelaar die de game maar blijft voorzien van updates en DLC. Zo ook voor de verjaardag van de game met de Anniversary Update.

Allemaal nieuwigheid

Met deze update begint ook het vijfde seizoen. Spelers kunnen dus weer helemaal los om een zo hoog mogelijke plek in de ranglijsten te verdienen. Dit kan dan ook in de nieuwe arena, Champions Field, onder het genot van een deuntje uit de Rocket League Radio. Hier gaan 18 tracks in zitten van Monstercat Record Labels. Dit platenlabel heeft voornamelijk Electro, Dubstep etc. onder zijn hoede.

Daarnaast komen er ook twee nieuwe rocketcars beschikbaar. De F1-achtige Animus GP en de Centio V17. Deze moet je dan wel uit de nieuwe Overdrive Crates zien te vissen waar je ook nieuwe trails, goal explosies en zelfs motorgeluiden kunt halen. Nu kun je jouw buggy dus ook anders laten klinken dan de truck van je maat.

Tot slot krijgen we ook nog diverse nieuwe achievements om te unlocken! Ik word er blij van, jullie ook? Op 5 juli is de update te downloaden. En ja, de update is gratis. Het blijft tenslotte een cadeautje.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments