Rocket League krijgt grote herfst update eind september

Het is alweer best een tijdje geleden dat Rocket League nieuwe leuke updates heeft gehad, maar hier komt ie dan eindelijk hoor! De herfst update van Rocket League, met allerlei nieuwe dingetjes!

Rocket League is nog steeds een heerlijk spel! Je start de game zo op en speelt lekker een paar potjes. Je scheldt weer even een half uur achter elkaar op teamleden en tegenstanders en dan leg je de game weer weg (of doe alleen ik dat?). Nu krijgt de game een leuke nieuwe update met bijvoorbeeld transparante doelpalen, nieuwe items en een gloednieuwe seizoensarena!

Ziet er goed uit, al die digitale meuk!

Rocket League heeft mega veel cosmetische items en Psyonix is trots om te delen dat hier nog veel meer van komt! Het is hun goed recht, de game is fantastisch en de items vormen een leuke wortel aan een stok om door te blijven spelen. Het brengt natuurlijk ook geld in het laatje van de ontwikkelaar, dus iedereen blij. Je kan tijdens de herfst spelen in de nieuwe arena. Ziet er toch best leuk uit!

By the way, ze hebben ook Wasteland en Starbase Arena eindelijk een redesign gegeven! De arena’s zullen nu minder breed zijn en meer volgens een standaard arena met normale zijkanten (check 00:32 maar in de video). Een andere hele welkome toevoeging is dat de doelpalen transparant zijn! Kan je mooi zien waar de bal is als je op doel staat.

Uiteraard zullen er dus nieuwe items zijn, nieuwe banners, nieuwe uitlaten, trails, explosies, etc.

Je mag vanaf 28 september genieten van deze nieuwe update! Tot op het veld!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties