Het stond al een tijdje op de planning, maar het was onduidelijk wanneer dit nou zou komen. We hebben het over de Xbox One X Enhanced ondersteuning voor Rocket League. Wat brengt deze ondersteuning voor de One X-bezitters onder ons?

Op 3 december moet het gaan gebeuren. Dan krijgt Rocket League eindelijk Xbox One X Enhanced ondersteuning. Het stond al heel lang op de planning (vorig jaar al), maar door ”technische uitdagingen” werd dit uitgesteld naar 2018. Nu is 3 december ook wel gelijk op het laatste nippertje van 2018, maar we mogen niet klagen.

Wat wil dit zeggen, deze ondersteuning? Rocket League liep op zich al prima op de Xbox One X. Met deze ondersteuning kan je Rocket League op 4K en 60 frames per seconde spelen. Het zal dan ook supersampling krijgen voor de mensen die bijvoorbeeld nog op Full HD tv’s spelen met een One X (ja, die zijn er zeker nog). Concreet wil dit zeggen dat Rocket League dan ook mooier wordt voor de Full HD resolutie.

Voor mensen met een HDR scherm of tv zullen er ook opties zijn om de kleuren aan te passen. Er zal ook een ”side-by-side visualizer” in zitten waarbij je direct de verschillen kunt zien. Best handig!

De update van december

Deze Xbox One X Enhanced ondersteuning is onderdeel van een grotere update. Er komt namelijk nog meer aan in een heuse december update. Zo zal er een leaderboard komen voor Rocket League Ranked Extra modi, kleine aanpassingen voor het XP- en progressie-systeem, nieuwe community vlaggen en nieuwe muziek!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments