Rocket League is wereldwijd een immens populaire game met zo’n 40 miljoen spelers. De game is inmiddels wel cross-platform maar hij mist nog een essentieel iets als je het met cross-platform vrienden wil spelen.

Dit nieuws is bekend gemaakt via een tweet die op 21 januari geplaatst werd door het Official Support account van Rocket League. Deze tweet was een reactie op een vraag van de Twitter gebruiker FLOSHKE. Hij vroeg aan het team van Rocket League of zij inmiddels al bezig waren met het ontwikkelen van een cross-platform party chat. En zo ja, vanaf wanneer dit beschikbaar gaat zijn.

 

De game is inmiddels wel cross-platform, maar de spelers van verschillende platformen zijn nog niet in staat om met elkaar in één party te communiceren. Ook kunnen ze nog geen items ruilen en is er geen garantie dat ze in hetzelfde team komen. Het cross-platform party systeem gaat PsyNet heten. Zodra dit aan het einde van het jaar gelanceerd wordt is dit allemaal wel mogelijk.

Psyonix, de ontwikkelaar van Rocket League, heeft al eerder gesproken over PsyNet. Dit is echter wel de eerste keer dat zij met een datum komen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments