Psyonix heeft middels een persbericht laten weten dat ze samen met Twitch een Rocket League kampioenschap organiseren! Is dat leuk nieuws? Nee! Hoezo niet? Omdat het serieus alleen voor PS4 en pc is! Waarom slaan ze Xbox over!?

Het is geen korte kampioenschap, want het duurt serieus drie maanden! Je kan je opgeven in groepen van drie omdat de wedstrijden alleen maar bestaan uit de 3-vs-3 mode. Op het Rocket League kanaal op Twitch worden de play-offs uitgezonden en je kan maar liefst 75 000 dollar winnen! Dat lijkt mij genoeg voor het XboxNederland team, als het ook voor Xbox zou zijn. Het is nu namelijk alleen maar aangekondigd voor PS4 en pc. Het kan zo zijn dat de Xbox One later erbij komt, maar dat zegt de ontwikkelaar alleen maar om de fans valse hoop te geven denk ik. Er zal wel weer een zak geld op tafel staan bij hen.

rocketleaguetwitch

Je kan op de officiële site meer lezen over dit initiatief. Het is echt jammer dat ze de Xbox One spelers keihard passeren, want het wordt echt nog heel fel gespeeld. Misschien moeten we een petitie starten!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments