The Ascent al uitgespeeld, maar nog niet zat van de game? Dan wordt je misschien wel blij van dit nieuwtje. Er komt namelijk nog meer van The Ascent aan.

The Ascent is alweer een tijdje uit en de meeste van ons zijn het wel eens over het feit dat het een toffe game is. In de afgelopen maanden werden er regelmatig bugfixes en updates uitgebracht, maar de ontwikkelaar heeft nog meer dingen in de pijplijn zitten. Check de onderstaande tweet maar eens.

Volgens deze roadmap moet er voor het einde van dit jaar nog een betaalde DLC genaamd ‘Cybersec Pack’ uitkomen. Wat we hier van mogen verwachten is echter nog volledig onbekend. Behalve deze DLC komen er ook nog drie gratis patches die onder andere een fotomodus, enkele cosmetische dingetjes en een transmog feature gaan brengen. Vooral die laatste is leuk omdat, je dan geen rekening meer hoeft te houden met hoe wapens en armor eruitzien, omdat je dat gewoon aan kunt passen.

In 2022 komen er dan ook nog een gratis en een betaalde DLC voor de game uit. Wederom weten we van die betaalde DLC behalve de naam, ‘Cyber Warrior Pack’, nog helemaal niks. De gratis update zal een new game+ mode met zich meebrengen.

Reden genoeg om de game nog eens op te pakken?

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments