Major Nelson verklapte gister alvast de eerste game die we in maart toegevoegd zien worden aan de Xbox Game Pass. We kunnen dan met Lara Croft op stap gaan.

Middels een tweet liet Major Nelson weten dat er weer nieuwe games aan de Game Pass toegevoegd gaan worden in maart.

Zoals je kunt zien is de eerste game Rise of the Tomb Raider. Rise of the Tomb Raider komt alweer uit 2015 en is het vervolg op de Tomb Raider reboot van 2013. De game is echt een plaatje waardoor het nu nog steeds de moeite waard is om te spelen.

Op het plaatje zien we nog zeven games die nog aangekondigd moeten worden, maar ook weten we al dat Sea of Thieves daar onder zit. Microsoft heeft eerder aangekondigd dat het al zijn nieuwe games, waaronder Sea of Thieves, met de Xbox Game Pass speelbaar maken.

Ook opvallend is dat de nieuwe Tomb Raider film, die op z’n beurt ook weer een reboot is van het Angelina Jolie-origineel, in dezelfde maand op het witte doek verschijnt. 15 maart om precies te zijn.

Alicia Vikander vertolkt de rol van Lara Croft. En net zoals in de laatste games zien we nu een jonge Lara Croft, het ontstaan van de Tomb Raider.

Update 26 februari

Vandaag zijn ook alle andere games die in de lijst komen bekend gemaakt. Naast de eerder genoemde Rise of the Tomb Raider en Sea of Thieves komen ook deze titels in de lijst.

Super Lucky’s Tale waarin je in deze platformer als Lucky speelt. Deze redelijk nieuwe game kan je vanaf 1 maart ook gaan spelen binnen de pass.

Resident Evil Revelation 2, de survival horror game waarin vier verhaal episodes zitten

Oxenfree waarin je als Alex speelt en met een groep vrienden een bovennatuurlijk rift opent.

Sonic CD, de zeer beroemde Sonic die rent en rolt door deze game

The Final Station, de wereld is ten einde alleen nog niet voor jou.

Euro Fishing, lekker virtueel vissen en de grootste vis zien te vangen.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments