Ja, de discussies over resoluties en framerates blijven maar doorgaan alsof het belangrijker is dan de gameplay zelf. Nu ook over de E3 demo van Rise of the Tomb Raider.

Zelf vind ik het nogal triest dat hier nieuwsberichten aan gewijd moeten worden en dat het speciaal is dat een game op 1080p loopt anno 2015. Het is ergens wel een opluchting dat we niet alsnog te horen krijgen dat een game op een lagere resolutie loopt en opgeschaald wordt naar 1920×1080. De E3 demo van Rise of the Tomb Raider was dus gewoon 1080p en de makers hebben ook officieel duidelijk gemaakt dat de uiteindelijke game, als het in de schappen ligt, ook 1080p zal zijn. Hieronder zie je nog even een filmpje met prachtige gameplay beelden.

Wat ziet het er mooi uit!

In 2013 heeft Tomb Raider een reboot gehad en toen zag het er ook al mooi uit. De game heeft gekeken naar Uncharted, een game die juist weer was gebaseerd op de gameplay van voorgaande Tomb Raider titels. Er zijn nu veel meer filmische momenten en de hele game voelt intenser aan. Met Rise of the Tomb Raider moet het allemaal nog intenser worden. De levels zien er gevarieerd uit en ik zit alweer helemaal in de Tomb Raider vibe als ik de filmpjes zie. Het duurt nog even een paar maanden voordat we het zelf kunnen beleven, want de game komt pas in de winter van 2015 naar de Xbox One!

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments