RiMS Racing toont nieuwe beelden

Een kijkje nemen in de komende motorrace-game? Dat kan want er is nieuwe gameplay uit.

NACON en RaceWard Studio onthullen vandaag nieuwe gameplaybeelden van RiMS Racing, een gloednieuw motorrace-simulatieconcept dat op 19 augustus verschijnt.

Volgend op een geslaagde verschijning tijdens Steam Next Fest, waarbij enkele duizenden pc-spelers de kans kregen een exclusieve demo te spelen, neemt RiMS Racingspelers nu mee naar het Suzuka Circuit in een gameplayvideo die toont hoe een speler een complete ronde van het circuit voltooit.

Het Suzuka Circuit ligt in de buurt van de stad Nagoya en is bij racingfans bekend om zijn ongebruikelijke 8-vorm. In de video zien spelers de Kawasaki Ninja ZX-10RR 2019 over de baan scheuren. Deze motorfiets, een van de snelste ter wereld, heeft een buitengewoon hoge power-naar-gewicht-ratio die het mogelijk maakt om snelheden tot 300 km/u te halen.

RaceWard heeft 8 van de snelste motorfietsen ter wereld speelbaar gemaakt: de Kawasaki Ninja ZX-10 RR, Aprilia RSV4 1100 Factory, BMW M 1000 RR, Ducati Panigale V4 R, Honda CBR1000RR ABS, MV Agusta F4 RC, Suzuki GSX-R1000R en de Yamaha YZF-R1. Deze motoren zijn in het spel met ongekend veel details en uiterst realistisch gereproduceerd. Daarnaast moeten spelers de motoren onderhouden en upgraden via de innovatieve gameplay, die mechanische precisie combineert met de pure sensatie van het rijden.

De Career-mode van de game is verdeeld in seizoenen, waarbij elk seizoen is samengesteld uit 70 evenementen. Tijdens de vele beschikbare uitdagingen van de multiplayer-mode, belooft RiMS Racing een volledige onderdompeling in de competitieve motorracewereld, waarin de overwinning zowel afhangt van je rijvaardigheid als van je motor. 

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
Bekijk alle reacties