Als we het over een begrip in de motorwereld hebben, dan is dat Harley-Davidson wel. Voor de fans van The Crew is er goed nieuws.

Vandaag hebben Ubisoft en Harley-Davidson aangekondigd dat spelers met verschillende exclusieve Harley-Davidson motoren door de Amerikaanse open wereld van The Crew 2 kunnen cruisen.

De Harley-Davidson Iron 883 is de eerste motor die in de game verschijnt. De Iron 883 wordt gekenmerkt door zijn minimalistische ontwerp en het feit dat deze stadsmachine zich echt thuis voelt op het asfalt. Andere modellen die speelbaar gaan zijn in de game, worden later onthuld. Spelers van The Crew 2 kunnen er in ieder geval zeker van zijn dat zij volgend jaar op hun favoriete Harley-Davidson motor een digitale roadtrip door Amerika kunnen maken. Harley-Davidson mag dan ook niet ontbreken in een game die helemaal draait om de Amerikaanse motorsportcultuur.

“We vinden het geweldig om samen te werken met Harley-Davidson in The Crew 2. Harley-Davidson is wereldwijd een legendarisch merk dat diep geworteld zit in de Amerikaanse cultuur”, aldus Ahmed Boukhelifa, Ivory Tower Studio Managing Director. “De samenwerking was logisch, aangezien Harley-Davidson staat voor hetzelfde gevoel voor avontuur en dezelfde Amerikaanse passie voor alles met een motor als The Crew 2.”

“Harley-Davidson heeft een rijk verleden waarbij de Amerikaanse cultuur, vrijheid en liefde voor de weg worden geëerd. Al bijna 115 jaar ontdekken klanten de Amerikaanse steden en wegen op onze motoren. Met de lancering van The Crew 2 hopen we nog meer mensen, jong en oud, te inspireren en te overtuigen van de charmes van de motorsport”, aldus Heather Malenshek, Vice President Global Marketing & Brand bij Harley-Davidson Motor Company.

Spelers kunnen zich nu hier inschrijven voor de The Crew 2 Bèta: http://thecrewgame.com/beta.

Abonneer
Abonneren op
0 Reacties
Inline Feedbacks
View all comments